Kopervik – Flotte leiligheter i firemannsbolig

Om prosjektet

Øygarden Boligpark i Kopervik kan by på drømmeboligen din! Her har du både naturrik og naturskjønn utsikt. Det er korte avstander til skole, barnehage, Bygnes og Kopervik sentrum med de fleste tilbud. Det er og vil bli fine opparbeidet utearealer. En plass både for de yngre, eldre og for de under etablering. Øygarden Boligpark er et nytt boligfelt som bør oppleves!

Bygget blir plassbygd. Fasader får u-pigmentert royalimpregnert trekledning. Terrassebordene er royalimpregnert. Vinduer levers med alubelagte trekarmer. Fargen på vinduer er antrasitt grå. Taket leveres som kompakttak med papp eller tilsvarende produkt med samme kvalitet.

OVERFLATER
Det leveres Boen 14 mm 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett (eller tilsvarende) i stue, på kjøkken og på soverom. Badene får flislagte gulv med fliser i størrelsen 30×30 cm samt sokkelfliser. På baderomsveggene settes det opp våtromsplater. Øvrige vegger og tak leveres med ferdigmalte plater. Overganger mellom vegger og tak samt mellom vegger og vinduer listes med hvite lister.

KJØKKEN
Kjøkkenet leveres av HTH. Frontene er av typen KP Mono. Frontene er slette og hvite med et stilrent og lekkert utseende. Hvitevarer leveres av Electrolux og servanten blir nedfelt i benkeplaten av laminat.

BAD
Badene får gulvtoalett, 90 cm. baderomsinnredning med speil over og dusjhjørne med termostatstyrt blandebatteri.

BOD/VASKEROM
Hver leilighet får en 180 liter stor varmtvannsbereder som plasseres i bod sammen med kran og avløp til vaskemaskin. Sikringsskap plasseres i boden. Alle boligene får også en spotsbod på 5 kvm.

OPPVARMING OG VENTILASJON
Leiligehtene får en lekker peis som gir godt med varme og hygge på kalde dager. Leilighetene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

ELEKTRISK
El-installasjoner leveres etter NEK 400/2010

Det er mulig for kjøper å gjøre tilvalg og endringer. PÅ denne måten kan du være med å påvirke hvordan din bolig skal være før den står ferdig.

PLANTEIKNINGAR

FASADE