Kort vei til alt

Med gangavstand til alt du trenger i hverdagen, er Svortland Sør et fenomenalt utgangspunkt for det gode liv. Ikke rart mange regner området som en del av indrefileten på Bømlo.


Sentrumsnært

Fem-ti minutters gange. Det er avstanden til kommunesenteret i Bømlo. Her finner du et variert handels- og servicetilbud, knutepunkt for offentlig kommunikasjon, serveringssteder, uteliv, kommuneadministrasjon, kirke, legesenter, samt en rekke andre private og offentlige tjenester. Storstuen Bømlo Kulturhus byr gjennom året på et rikt kulturtilbud i form av kino, konserter, teater, utstillinger og kulturskole.

kort-vei-til-alt-svortland-sor

Tett på naturen

I Svortland Sør bor du solrikt, landlig og fint, med skogen, sjøen og flott turterreng i umiddelbar nærhet. Grimsfjellet, Store Mælandssåta, Vardafjellet, Undergjota og Fet er bare noen av de flotte turmålene som venter like øst for boligfeltet. Rett nordøst har du også Bømlo idrettspark med supre fasiliteter for en rekke sportslige aktiviteter, og i lysløypa som starter ved idrettsparken kan du både rusle, springe, sykle og gå på ski.

tett-pa-naturen-svortland-sor

Gåavstand til skoler og barnehage

Fra Svortland Sør er det grei gangavstand til barneskole, ungdomsskole, videregående skole og barnehage. Praktisk og greit for både store og små.

skule