Innbydende og varig

De lyse og innbydende boligene i Svortland Sør blir innredet med delikate materialer og produkter av høy standard, fra anerkjente merkevareleverandører. Du har også en rekke tilvalgsmuligheter utover standardpakkene.


Kjøkken frå HTH

Vi har valgt den danske kvalitetsprodusenten HTH som leverandør av kjøkken til Svortland Sør. HTH har et bredt sortiment av ulike kjøkkenmodeller i både moderne og klassisk stil. Vi har plukket ut stilrene og tidløse Mono/KP som standardkjøkken, men du kan også velge blant de andre kjøkkentypene HTH tilbyr. Tillegg i pris kan tilkomme.

int1

Baderomsinteriør fra Linn Bad

Vi har valgt møbler fra den moderne og funksjonelle Hilde-serien til Linn Bad som standardløsning for baderommene. Med 40 års erfaring og fokus på kvalitet, har produsenten fra Vik i Sogn etablert seg som en av Norges mest populære leverandører av baderomsinnredninger.

bad

Lave energiutgifter

Alle boligene i Svortland Sør blir ført opp i tråd med gjeldende byggeforskrift (Tek10). Den setter strenge krav til energieffektivitet, og for deg betyr det lave utgifter til oppvarming. Alle boligene våre blir levert med balansert ventilasjon.

klima

En bolig – flere prisklasser

Ønsker du å sette ditt helt eget preg på boligen, har du mange tilvalgsmuligheter å velge i når du skal bestemme interiøret. Ta kontakt, så finner vi løsningene som passer akkurat din smak og dine behov.

innbydende-boliger-svortland-sor