Boligen som passer for deg

Svortland Sør inneholder et bredt utvalg attraktive boliger i både moderne og klassisk stil, for folk i alle aldersgrupper og livssituasjoner.


Her kan du velge mellom alt fra arealeffektive leiligheter på 84 kvadratmeter til store eneboliger med carport og overdådig altan. Uansett alder eller livssituasjon, har Svortland Sør boligtypen som passer deg og dine behov.

Fellesnevneren for alle hustypene våre er at boligene har god plassutnyttelse gjennom effektive planløsninger, høy energieffektivitet og moderne interiør av høy kvalitet. Boligene kan leveres i flere prisklasser, alt etter hvilken standard du som kunde ønsker på innredningen. En viss fleksibilitet i valg av planløsninger er også mulig, dersom du er tidlig ute.

bolig-som-passer-for-deg-svortland-sor

key

Nøkkelferdige

Alle våre boliger blir levert helt nøkkelferdige. For deg som huskjøper betyr det at du bare trenger å møblere og pakke ut flyttelasset, så kan det nye livet sør på Svortland starte.

husbanken

Husbankfinansiering

Tre av de fem boligtypene i Svortland Sør er godkjent for husbankfinansiering. Det betyr at du kan låne inntil 80 prosent av kjøpesummen i Husbanken, Norges gunstigste boligfinansiering.

tomt

På jakt etter tomt?

Svortland Sør er i utgangspunktet planlagt og tilrettelagt for våre hustyper, men det kan også være mulig å få kjøpe enkelttomter. Ta kontakt med oss for en nærmere prat.